Wintersport Frankrijk

Posted on March 13 2010 by admin

Frankrijk is nog altijd de populairste bestemming ter wereld als het gaat om de wintersporten. Het land is sneeuwzeker en biedt ruim 8000 kilometer aan brede pistes. U heeft vanaf uw accommodatie uitzicht op de pistes en u kunt skiën tot aan de voordeur.

In de Franse Alpen heeft u keuze uit tal van mogelijkheden voor een mooie wintersport vakantie. De Alpen bieden moderne skistations en authentieke bergdorpen. U kunt kiezen uit drukke gebieden waar massa’s mensen ieder jaar weer de wintersport vakantie doorbrengen, of u kiest voor een van de pittoreske dorpjes.

Frankrijk biedt enorm veel mogelijkheden voor de wintersport en is daardoor nog altijd favoriet bij vele Nederlandse wintersporters. De uitgestrekte wintersportgebieden met snelle en moderne liften bieden voor zowel skiërs, snowboarders en langlaufers uitkomst. Gevorderd, of beginner, in Frankrijk komt u aan uw trekken.

En ook aan gezelligheid is geen gebrek in de Franse wintersportoorden, dus na een actieve dag in de sneeuw kunt u terecht in een van de vele bars of restaurantjes. Zowel op en langs de pistes kunt terecht op de vele terrasjes voor een welverdiend drankje.

Ook wat betreft de accommodatie heeft u ruim keus in Frankrijk. Hotels en appartementen genoeg. U kunt kiezen uit een rustige ligging of juist direct aan de piste. Kiest u voor een modern skiresort of toch liever een authentiek gezellig bergdorp. Voor ieder wat wils dus ook op het gebied van accommodatie.

Frankrijk biedt dus nog altijd uitkomst voor iedere wintersporter en zal nog lang boven aan staan op de lijst van wintersportlanden.

Leave a Reply